måndag 28 augusti 2017

Sista semesterveckan; 40-årsfirande, barnvaktande och stugmys med vän!

Förrförra veckan när jag hade semester (och Mattias sista semestervecka) hade vi Alvin och Wilma här några av dagarna då Samuel och Theres jobbade. =) De här fyra har kompat ihop mycket i sommar och det fungerar klockrent! Är nästan lättare att ha alla fyra än bara våra två, haha! 
De fick prova på att åka lite husbil innan vi lämnade tillbaka den... 

 Det var vattenkrig längs hela kvarteret, dyngblöta barn! Det spelades spel m.m.. =) 
 Jag och Mattias hann också med lite mys i kvällssolen sådär på en måndag. =) 
Förutom det så var det en del fix här hemma som avklarades, vi har målat en del och Mattias har grejat med köket och nu är det bara att köpa nya tapeter kvar (och vi vill gärna byta ut spisen, den gamla ser så skabbig ut nu när det mesta andra är nytt och fräscht!)

Förra torsdagen, alltså den 17e , fyllde svåger Thomas 40 år! 
Vi hade skramlat ihop till en gemensam present, och det bjöds på gofika och smörgåstårta! =)
Efteråt for vi upp till stugan, passade på att ta två nätter medan alla var lediga innan jobb och skolstart. 
Tiril (och Kiron!) har vuxit så mycket den här sommaren, det är inte klokt! Jag ska ta itu med deras vintergarderober inom kort! 

 Vi fick en efterlängtad läskväll på altanen, såna har varit sällsynta i sommar! Ofta så kalla kvällar men nu var det lagom. 
 Under fredagens promenad fick jag oväntat sällskap! =D

Fredag eftermiddag hämtade vi upp Alvin som skulle vara med oss medan övriga familjen var iväg på festligheter över helgen, han ville inte vara med. Mina föräldrar kom också upp till stugan på tacomiddag! 
 Var inte så jättefint väder men lagom att bada badtunna och barnen hade tältet uppe i trädkojan med presenning så det blev jättemysigt (de sov dock inne! ;))
 Till kvällen kom också Marianne och stannade över en natt, vi fick en välbehövlig catch-up-och-vin-kväll! Inte setts sen April! 
Jättemysigt att bada badtunna i mörkret!


På lördagen for vi hem, Mattias ville vara hemma sista semesterdagen. Vi bjöd Horns på kebab-middag när de kom hem, och hann också med utegymmet en sväng. Det blev en mysig sista semesterhelg! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...