onsdag 23 juli 2014

Härnösands stadsfest och hemmaplock i hettan.

Ja, vi fortsätter direkt med nästa inlägg. Det blir många bilder i dessa inlägg då jag bloggar så sällan ;)
I lördags for vi hem från stugan, lämnade barnen hos mina föräldrar och direkt hem för att fixa oss för stadsfest med Ia & Daniel och Camilla & Pelle! Jag, Ia och Camilla är gamla klasskompisar. =)  
Förfest hos Ia o Daniel, beställde pizza/sallad och drack gott! 

Lite Alfapet "with a twist"! 


Alcazar spelade kl. 21 men vi var inte redo att bryta upp en kul förfest än så vi kom ner kring 23-snåret nån gång. 

Vi hann med att se "Hoffmaestro" och "The Poodles", ös-roligt!

Träffade på massa folk man känner, bla. här Daniels lillasyster Johanna, och Ias lillasyster Malin. 

Roligt hade vi!! Blev sent i säng, men förutom trötthet dagen efter mådde iallafall jag rätt bra. ;) 

Var ändå ganska gött att när vi hämtat hem barnen på söndag och fått dem i säng,( och köpt en påse hårda godisar på Godishuset) ladda upp i uterummet med räktoast och skräckfilm! Vi körde en repris på "The Woman in Black" eftersom jag gärna såg den igen och M inte kommer ihåg den. 


Sen dess har dagarna rullat på i väldig fart, vi har varit hemma och grejat mest hela dagarna. Varma dagar!!!  Hämtat hem ny pool (som höll i ett dygn, en katt eller fågel har gjort klo-hål på den!!). Nu håller den hjälpligt att bada i nån timme iallafall.  

Påtat ute och inne, rensat rabatter, klippt gräset (gräsklipp är min bästa motion denna sommar! ;)), tvättat all tvätt som blivit efter sen vi varit "on the road", snyggat upp i allmänhet. Skördat lite jordgubbar och smultron varje dag. 

Hunnit med en tur till Erikshjälpen och laddat upp med nya gardiner och lite annat till stugan. 


Köpt och planterat nytt i krukorna ute... 

Och, mest av allt, M har fixat med nya vindskivor till huset. Grundmålat och målat, förhoppningsvis blir de klara imorgon och isåfall åker vi till stugan igen för några nätter, och på lördag kommer vi tillbaka för uppsättning av vindskivorna (ska samarbeta med familjen Wusch). 
Idag blev det en snabb tur ut till Smitingen så vi fick doppa oss, gick bara inte att gå hemma hela dagen med bara poolen som svalkning! Idag har vi haft varmast i Sverige här i området, rekordmätningar. Galet skönt i havet, men SHIT vad tätt med folk och bilar! 

Nu ska vi strax se lite film, inte mycket av den varan nu...eller vi har inte bestämt än om det blir senaste "Morden i Midsomer"-avsnittet eller om det blir "Divergent"-filmen, som jag väntat på så länge!! Såklart sitter vi i uterummet, man får passa på att mysa riktigt.
Ha fortsatt fina dagar, vi hörs snart! ;) 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...