tisdag 29 juli 2014

Skriver ikapp ;) Torsdag till lördag; sol, bad, kalas och surströmming!

Hej! Här njuts det för fullt av semestern, så jag har varken tid att sy eller blogga, haha! Men det börjar dock klia rejält i fingrarna efter att sy nu, är bara så mycket annat hela tiden. Just nu är vi uppe i stugan sen några dagar tillbaka, och här finns ju lite att göra i inredningsväg (kommer inredningsinlägg så småningom), förutom all läsning och bad vi ägnar oss åt. ;) 
Det senaste dygnet har vi också varit utan nätverk sen ett åskväder, så även om jag ville blogga igår så gick det inte. ;) 
Här kommer iallafall de senaste dagarna, torsdag-tisdag, uppdelade i tre inlägg så läs på! ;) Inlägg 1 av 3. 

TORSDAG var vi hemma och höll på med nödvändigt, M med vindskivorna och jag med en massa annat. Målade två sektioner av vårt staket och höll på få värmeslag på kuppen, totalt yr och slut flera timmar efteråt trots en kall dusch och massa vatten... 
På kvällen läste vi i vårt uterum, älskar verkligen att sitta ute där vare sig det är att se på TV eller läsa! 

FREDAG hade vi bestämt oss för att åka till stugan med fullpackad bil inför stugvistelsen, kunde inte sova kvar eftersom M skulle fixa vindskivorna med Wusch´s tidigt på lördag. Men det blev iallafall en heldag i stugan, med allt vi saknat hela veckan som sjö att slänga sig i, svalkande altan och bara lugn helt enkelt! Även mina föräldrars hund Ludde badade. ;) 


Mina föräldrar kom upp och bjöd på surströmming, första för i år, Mums!! Flugorna ville också gärna smaka men med våra nya smarta mygg-gardiner så blev det svårt. ;)

LÖRDAG blev var vi hemma eftersom M skulle fixa vindskivorna som sagt. Jag och barnen for upp till familjen Fahlén och grattade Albin på 4-årsdagen. Lillsötis. =) 

I slutändan fick de inte upp mer vindskivor än på en sida hos Wusch´s sen fick de bryta, var så galet varmt. Vi packade en massa och sent omsider kom vi upp till stugan. Slängde oss direkt i sjön! 

Sen blev det som oftast här uppe, sitta ute på altanen och läsa och småprata. Inte mycket TV/film-tittning här. ;) Det var ju på denna altan en sån här kväll fast i Augusti som M friade, på vår favoritplats. 


Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...