måndag 20 juli 2009

Vår helg=armaturer och Åsele marknad!

Vad har vi gjort i helgen då? Fullt upp har det varit!
Fredag var det ganska lugnt, jag sov ju efter jobbnatt och sen gjorde jag go-mat, schnitzel. Vi satt tom. ute och läste en stund på kvällen sen Kiron somnat!!


Igår (eller förrgår blir det väl nu med tanke på klockslaget), så for vi upp till mamma och pappa för att M skulle hjälpa dem med en lamparmatur, de håller på måla om huset och garaget. Jag (och Jennie, mamma mfl.) passade mest Kiron, vildbasen! Han tyckte det var superkul att leka med vattnet i deras fontän, hela han dyngsur, tur vi hade ombyte!
Vi blev där hela dagen, mamma bjöd på gomiddag, kebabtallrik.
Var en envis fjäril som cirklade omkring nära oss hela tiden, tror den ville para sig med Jennies tofflor, hehe!!

Och idag (söndag) blev det uppöver igen, vi hade bestämt med mamma o pappa och lillebror Johan o Jennie att vi skulle åka upp till Åsele marknad, ca. 20 mil uppåt landet. Paus för fika och full fart på Kiron med spring i benen, tråkigt att sitta i bilen!
Vi åt middag där när vi gått färdigt på marknaden (tog väl ca. 5 timmar, och då hade vi ändå inte sett allt)... Så det blev lite sen hemgång ikväll med.

Köpte lite smått o gott på marknaden, bla. en dress vi tänkte ha till pyamas åt Kiron, och söta "Foppa"tofflor åt honom (jag köpte ett par till mig själv också), och en skällande liten hund han älskar! Fick en Pingu T-shirt oxå men den blev kvar i bilen, ej med på foto...En bra dag.

1 kommentar:

Anonym sa...

va kul ni verkar ha haft hela helgen. fina saker ni hade köpt, älskar ju själv marknader=).
kram!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...