måndag 26 november 2018

Gårdag med julbio och hemmastök.

Kikar bara in och säger hej, sitter på bibblan och pluggar i eftermiddag! Igår var vi på Barnens biodag igen med Horns och såg på Grinchen. Den var riktigt mysig. Har inte hunnit få någon julkänsla överhuvudtaget än i år, vem f-n har tid med det liksom känns det, men nu kom det lite lite smygande. Jul blir det ju oavsett om man är redo eller inte. ;) 
Nåt annat från helgen är att Mattias stökade om och bytte rum till Tiril! Vi har pratat sen förra julen om att hon ska få byta till det större rummet nere men det har varit tänkt att rensa och ev. tapetsera om också men blir aldrig gjort. Nu blev det helt sonika helbyte. Känns jättebra att det blev av till slut iallafall. Vi kanske målar väggarna ändå, vi har väggfärg hemma och det går ju rätt fort.  Jag fick inte hjälpa till iallafall i början utan blev beordrad att gå och plugga! Haha svårt! =)) En annan stor fördel var iallafall att hon äntligen rensade ut en del leksaker och prylar och förhoppningsvis blir det fler också, egentligen ska jag ta tag och rensa själv men det är svårt att hinna med. 

Fortsätta plugga... Kursen vi läser just nu är Hälso-och sjukvårdsjuridik, och den är ganska så jätteseg!! 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Åh, jag vill också se Grinchen. Hört att den är superrolig.
Det där med att göra om i barnens rum och rensa är ju kanon! Vi har ju ganska nyligen gjort det i båda ungarnas rum. Så skönt att slänga grejer!
Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...