fredag 18 mars 2016

Bilfix, loppis, mycket göra och 4 år.

Hellu! 

Igår när Mattias var på väg hem från jobbet pajade bilen...som tur är tog han sig precis in till stan när den började krångla, och kunde ta sig hem. 
Allt hade hunnit stänga så han kunde inte köpa några nya delar, men med telefonrådgivning av mekanikern i släkten ;) så kom vi fram till att det var tändspolen. 
Mattias pappa var snäll och levererade en ny hem till oss, och det har M grejat med idag! Nu rullar den igen! Som tur är, bilen är jätteviktig för oss i helgen (och alltid annars också såklart...)

Själv har jag fixat det sista inför bytardagen, var inlämning ikväll. Men tog paus och provåkte med till Returvaruhuset. =) Vad mycket det fanns där! Köpte en jättesöt vaxduk som ni ser på bilderna nedan. 
Här är helgens bukett! 

Bakade en superenkel Lingonkaka i förmiddags, jättegott med en kula vaniljglass till. Använde samma recept som till denna Blåbärskaka, tog frysta lingon med mycket bra resultat. Sockrade dem litegrann först. 

Idag var det fyra år sen Tengil flyttade hem till oss! Gokissen. Vad smal han var i början! 
Stressat klart inför bytardagen nu, så skönt! Nu blir det bara hämtning för M imorgon. Var på håret att jag hann allt, vi har lämnat in mycket! 
Säbrå församlingsgård imorgon 10-13, dit och köp! 
Har också lagat en god middag som jag ger recept på imorgon, och även målat litegrann. En fullspäckad ledig dag...Nu sitter vi och slappar lite till Let´s Dance, ska se film; "Beyond the Mask". Igår såg vi lite Will Ferrell och Mark Wahlberg, "Daddy´s Home". Tummen upp! =) 

Jag börjar jobba 12 imorgon, delat på söndag, och måndag morgon. Häpp! 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Ja Dessa bilar... man blir galen på allt som ska lagas. ..
Tur att det var nåt ni kunde fixa själva iaf.
Kakan ser god ut!
Har den senaste månaden ätit mängder av fikabröd eftersom vi haft massa besök sen Dewin föddes. Har oxå fått cravings på smågodis nu (efter graviditeten liksom. ..) så jag lär få detoxa mig snart. .och komma igång med träningen igen!
Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...