söndag 6 mars 2016

Sjuk, mysiga filmer och sportlov.

Inatt fick jag feber. Usch, svettades som en gris och frös om vartannat och blodsmak i halsen. Sov inge vidare direkt. Blev hemma från jobbet idag, så jag sov till framåt förmiddagen nån gång när de andra klivit upp. =P Feber mellan 38,5-38,9 så inte jättehög men tillräckligt... 
Legat och halvslumrat och läst, kikat på mobilen, spelat lite spel på facebook. Barnen fick prova sina vårjackor osv. så vi kunde se om de fortfarande kunde ha dem, det var dagens rensning. ;) Och så har M röjt lite i lekrummet, plockat undan lite leksaker och böcker som vi ev. ska sälja/ge bort/slänga. 
Men en välbehövligt lugn dag har det varit, jag har varit så trött och slut. 

Synd att nästan ingen av de vi hejade på igår kom vidare, var ju bara Panetoz som vi gillade och så Samir & Viktor i viss mån. Här röstar Kiron på Isa! 

När barnen lagt sig igår såg vi på "Pan". Jag har en svaghet för Peter Pan-sagan, gillar ofta alla olika varianter och så även denna gång. =) Detta var liksom en pre-quel till själva sagan. 

Ikväll har det också blivit film-mys! Mattias dukade upp familjebuffé och så kikade vi på... 


..."Hotell Transylvanien 2! Precis som ettan många asgarv, riktigt roliga filmer tycker vi! =D 


Från och med imorgon har barnen sportlov. Nu är de och jag lediga mån-ons på schemat, går fritids/förskola/jobb torsdag och sen har jag tagit kompledigt fredag så då är vi tredagarslediga igen. Synd att jag skulle bli sjuk lagom till sportlovet då men får hoppas jag är pigg snart igen så det inte bara blir stillasittande tråk. 
Godnatt! 

1 kommentar:

Catarina sa...

Trist med sjukor, Krya på dig!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...