onsdag 18 februari 2015

Lediga dagar.

Ja...dagarna går. =) Jag och barnen var ju lediga också igår, eftersom skolan hade stängt och jag var ledig från jobbet. 
Vi spelade lite spel (Scrabble!), myste...

...och barnen lekte ute ett tag. =) 


Mattias hade med sig semlor när han kom hem! Mums! Ätit en halv var igår och en halv var idag. =) Orkar inte mer än halva på en gång. =P

 Vi har också tänkt att eftersom Tiril avslutar sin penicillinkur idag får hon vara hemma veckan ut så kanske risken för ny infektion direkt minskar lite, man är ju extra mottaglig efter nyss avslutad penicillinkur. Men tji fick vi, det har börjat om med massa hosta och massa snorighet, mycket idag men en del igår också. Hon är beroende av nässpray! Och Kiron har halsont och är också snuvig men pigg ändå... Lite less man blir. Sovit asdåligt de två senaste nätterna. Tur att jag är ledig och M kan komma hem lite tidigare på fredag så vi slipper vabba. 

Nu har det börjat igen, det där rensandet jag gör två gånger/år av barnens garderober. Om mindre än en månad, 14 mars, är det dax för bytardag igen! 
Blir mycket kläder denna gång, Tiril har vuxit ur massor! Kiron inte lika mycket men en hel del där med. 

Under tiden jag rensat har jag börjat se på "Gossip Girl", sa ju tidigare att jag inte sett den serien, så det passar ju att sitta och titta nu under rensandet! 
Idag åt vi Baconlindad köttfärslimpa till middag, supergott! Jag har skrivit receptet i inlägget nedanför. 
Godnatt! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...