söndag 13 oktober 2013

Lite nytt från H&M, och höstfix.

Jahapp så var denna helg slut! Imorgon blir det tidigt möte på morgonen (ska vara i Sundsvall 8.40) och sen kvällsjobb för min del...
Tänk att kommande vecka fyller Kiron 6 år! Galet!!
Idag har M grejat lite höstfix ute, klippt gräset en sista gång, plockat in en del av utemöblerna, och rensat lite i garaget. Och jag har plockat fram alla vantar, långkalsonger, mössor osv osv till hela familjen, sorterat lite grejs och sytt på beställningar.
Dagens middag blev skavgryta med messmör och trattkantareller, och ris till det, jättegott och hela familjen åt bra (får dock peta bort lök och svamp till ungarna, men glad de äter!)
 
I helgen har det blivit en liten beställning från H&Ms rea...=) Mest till mig, vill ha något nytt! Mest vardagskläder, känns som om man alltid har samma samma...
 



 

M ville bara ha en ny skjorta. Och till barnen var det de behöver redan slut i deras storlekar...=(
 
Nu ska jag bara fixa lite mail och sånt på datorn, sen ska vi dricka lite te och se nån serie (kanske Supernatural?) innan läggdax!

2 kommentarer:

Maria sa...

Fina kläder! Vet du att en ny serie börjat med orginalvampyrerna i vampire diaries. The Originals heter den, 2 avsnitt ute nu. :)

Fangoria sa...

Ja jag såg det Maria! Spännande, har inte sett den än dock men den som väntar på något gott har det ju liksom kvar, hehe! ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...