måndag 9 september 2013

Vabbsäsongsstart, solig jobbhelg och lite nytt hemma!

Nu är en ny vecka inledd...Och ja, den börjar väl inte så bra. Jag jobbade 7.30-12.30 idag, kring 9-tiden så ringde de från skolan, Kiron kändes varm och satt mest och nästan sov i soffan, hade inte ätit någonting. Vi kom fram till att M fick åka hem och vabba idag. Kiron hade 39,5 när de kom hem, och la sig frivilligt och sov med pappsen, MYCKET ovanligt att han sover på dagen!!!! =( Jag hade personalmöte i eftermiddag, och egentligen utbildning imorgon på förmiddagen men eftersom det är på min egentliga lediga dag och det bara blir fyllnadstid/komptimmar så blir jag hemma med barnen. Och så får vi se vidare i veckan. Han har fotografering på torsdag, vore ju typiskt om han missade den! =(
 Jajjamen, kickoff vabbsäsongen höst 2013 då. =/
 
Här är lite bilder från helgen, har varit strålande väder här, en annan har ju inte direkt njutit av den klibbiga värmen inomhus, märks att man har fysiskt jobb, städade min kontaktpersons rum och var sjublöt av svett sen, fy sjutton! Är intensivt på jobbet nu.
På lördag jobbade jag 7-16. Under tiden njöt familjen, hade filtkoja till lördagsgodiset, och hade även hunnit med att bada lite pool. =) 
 
När jag kom hem välkomnade maken mig med ett glas rött och ett ommöblerat uterum, trevligt! Härligt när vi väl får upp innerväggar här så man kan inreda mer.
Jag fick hoppa in i duschen medan han lagade mat, god grillad fläskfilé, potatis och morötter i ugn och tzatziki, mums!
 
Egentligen var jag mest på humör (och ork!!) att bara sitta i soffan och slappa resten av kvällen, men M hade bokat Wii-kväll med grannarna W. Trots bristande energi för mig så var det en trevlig kväll, de hade med sig boarden så det blev lite sportspel!
 
Skidhoppning! Snart lyfter jag! ;)
Ja, man är ganska mör efter denna helg med inte direkt nån återhämtning. Men, jag ska i alla fall börja se en film nu, "No strings attached" (M har suttit och spelat!!) , får se hur långt man orkar!
 
I fredags fick jag fint paket, de 2 tavlorna överst. Äntligen fått tag i dessa som jag letat efter ett tag, min mormor hade de 2 motiven till höger och nere uppsatt i sitt sovrum, och en tavla till med en mörkhårig flicka, den söker jag fortfarande. De finns i nyproduktion också, men jag vill såklart ha de gamla helst. ;)

 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...