torsdag 26 september 2013

Ögonmottagning och veckomatsedel!

Mår bättre idag (om än inte helt bra...=/) och foten känns också bättre, så nu jobbar jag mina sista 2 nätter. När jag gick hit till jobbet kände jag dock att foten inte var så bra som jag först trodde, har ju mest varit hemma och inte gått så långt. Får se hur det går resten av natten... =P
 M hämtade Kiron tidigare från förskoleklassen, då de skulle till ögonmottagningen. Hans syn har förbättrats lite både på starkare och svagare ögat, men nu får vi sätta in allt för att få det att bli ännu bättre, eftersom ögonen snart "vuxit klart", så nu är det ännu mer ögondroppar och ögonlapp. Han har fått låna en jättecool i tyg från ögonmottagningen, man sätter den på glasögonen istället för direkt på huden, hoppas att det ska underlätta (men han tar gärna av sig glasögonen då har vi märkt). Svårt.

Jag sitter under de lugnare stunderna här och försöker samla inspiration till veckomatsedlar, kikar i veckotidningar och nätet. Det känns som om vi hamnat i en tråkcirkel nu då det lätt blir samma samma, har inte kommit igång med veckomatsedel eller veckohandling efter sommaren. Och det underlättar ju så mycket att ha allt hemma! 
Hittills denna vecka har vi iallafall ätit och ska äta;
MÅN: Grillkorv och strips
TIS: Bandspaghetti med sås gjort på kassler, grönsaker och grillad-paprikaost (färskost philadelphia).
ONS: Fiskpinnar och potatis med kall sås.
TORS: Grillad kyckling med currysås och ris.
FRE: Hemgjord pizza
LÖR: Köttgryta med rotsaker
SÖN: Fläskfilé baconbus http://www.kokaihop.se/recept/flaskfile-baconbus

I helgen är jag ledig, vi ska försöka hinna med bilfix, husstäd (behövs verkligen, förfaller när man är sjuk!!!!) och storhandling, förutom mys då. Hehe. 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...