lördag 13 juli 2013

Del 2 av vår tripp; Fönebo camping!


 På torsdag när vi åkt från Furuvik väntade några timmars bilfärd till Fönebo, i Bjuråker (ganska nära Hudiksvall) där vi bokat stuga på campingen där M och barnen sovit tidigare med svärfar och Carina. =) En liten pärla måste jag säga!
Vi checkade in...
 ...och begav oss sen till sandstranden som ligger i anslutning till campingen!

På stranden ligger också en lekplats så barnen kan antingen roa sig i eller ovanför vattnet. ;)


Vi låg där någon timme innan vi gick till restaurangen för att äta lite middag, verkligen härligt läge och jättefint väder!! Maten var helt ok, pannkaka/ korv med strips till barnen, tacostallrik till oss.Sen gick vi tillbaka ner till stranden och låg där några timmar till! Lovely!
Till kvällen gick vi till grillplatsen och tände en eld (hade tänkt grilla mat men vi hade ju redan ätit middag ;)) och bara satt och myste.


Så otroligt vacker miljö!

Igår fredag åt vi frukost i solen innan vi checkade ut och gick ner till stranden där vi låg några timmar till (och nu badade också jag, jätteskönt i vattnet och långgrunt!) Åt också lunch på restaurangen, kring 15-tiden styrde vi kosan hemåt Härnösand igen.

 Det kommer definitivt bli fler besök på Fönebo camping, det lovar jag!!
Idag har vi haft en dag med städning och upp-packning och tvättande av diverse tvätthögar som samlats, haft lite kaffebesök och lite vinbesök, och nu ska jag och M se på "Morden i Midsomer". Imorgon firar vi vår första bröllopsdag (herregud vad snabbt ett år gått!!) , och då blir det hotellnatt för oss och farmornatt för barnen! Pöss!


1 kommentar:

Theres sa...

sååå fina bilder!!! måste åka dit!
ha så kul på hallstaberget nu och njuuut!
:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...