måndag 20 februari 2012

Vabb vabb vabb i stora lass lass lass....

Ja, som rubriken lyder, ett skepp kommer lastat med vabb... Ikväll jobbar jag, M kommer hem tidigare, men imorgon blir jag och Kiron hemma. Han är oj så förkyld, bara rinner om både ögon och näsa, stackarn, och har feber. Är väl därför han sovit så dåligt de senaste nätterna. Han får alltid rinnsnuva och svidande överläpp när han är förkyld.
Tiril är piggare men har slemmig jobbig hosta. Och själv mår jag rätt bra idag, snuvig men inte så jag måste vara hemma.
Tur att jag är ledig onsdag torsdag så vi slipper vabba då. Jobbar i helgen, men då är ju M hemma.
Kolla vår svinpäls till katt, snacka om livsnjutare, han kan sova var som helst den katten, bara man kan ligga utbredd. Här tar han upp en hel stor soffdyna själv...
Nej nu ska jag ta ett varv med snabeldraken!

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Men gud är ungarna sjuka igen/fortfarande?!
Vet ju hur det är för det brukar vara våran lott det där att gå och dras med sjukt, men vi har varit oerhört förskonade på senaste tiden. Trots att det sen i slutet på hösten gått både det ena och det andra på förskolan lyckades ju eddie dra på sig nåt först nu för nån vecka sen och det har gått över!

Krya på till barnen!!

Angående katten så kan man ju bara konstatera att de kan konsten att slappna av och bre ut sig! Vi har det likadant hemma med våra katter =)

kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...