fredag 3 februari 2012

Nu blir han äntligen lagligt min! =)


Japp...i sommar är det dax att ringmärka min älskling för livet...;o) Inbjudningarna skickades tisdagmorgon, så de flesta har fått sina nu, förutom de i USA (och hur snabb är postgången till Norge?)
Han friade en kväll i Augusti, på verandan till mina föräldrars stuga, vår absoluta favoritplats...Min älskling. Längtar!
Ekonomin kunde ha varit bättre för utgångsläget, men vi passar på nu när Ms bror med familj kommer hit från USA i sommar!
Har planerat litegrann, lite av meny, musik och liknande. Ia ska fixa min frisyr, smink och bukett. Och jag har klänning. Vi får dock se hur den sitter till sommaren....=)
(Haha inser efter en kommentar att detta kan tolkas som nåt annat, men nä, ingen bebis på gång, tvärtom försöker jag bli smalare;))
Idag är jag hemma och vabbar, igen. Vet inte vad det var med Tiril inatt, men hon låg vaken mestadels i stort sett till kl. 5...och klockan ringde 5.30!!! Hon skulle aldrig orkat med tempot på dagis idag!! Sjuk eller ej (ibland har hon såna oroliga nätter när nån sjuka håller på bryta ut, vi får se), kanske inte det mest ekonomiska, men mina barns hälsa går ju trots allt före. Och själv är man också ganska så jättetrött...Huset känns superstökigt, så jag ska försöka ta lite dammsugarvals och damma lite osv, om orken räcker. I eftermiddag är det väl tänkt att vi ska hälsa på min systerdotter som fyller 8 år idag!!! Förhoppningsvis blir det så! =)
Äntligen fredag, skönt med helg!

6 kommentarer:

Maria sa...

Gu vad kul!! Grattis ännu en gång! :)Och vad menar du med att klänningen kanske inte kommer passa till bröllopet?? Något mer du vill tala om? :)

Kramen

Fangoria sa...

Haha Maria nä ingen bebis att tala om, försöker bara gå ner i vikt och klänningen sitter ganska bra nu, får se om den sitter bra senare, beroende på hur jag lyckas. =)

Anonym sa...

glömde nog skriva grattis, vart iaf väldigt glad över att höra om det stundade bröllopet=).
du behöver väl knappast banta inför det eller?? har iofs inte sett dig i verkliga livet, men på bilderna ser du ju iaf sjukt snygg ut=)!

va kul att Ms bror kommer från USA.
angående post till Norge så tar det nog 4 dagar ungefär, så var det iaf när jag bodde där, men det kanske beror lite på var i Norge du skickar=).

stackars Tiril som inte verkar helt kry, hoppas hon piggnar på sig snart!

kram till er allihopa=)

Monita sa...

Grattis! :D

Evelina sa...

Åh vad roligt med bröllop! Stort grattis till er igen!

Tina sa...

stort grattis verkligen..kärlek och lycka till er!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...