torsdag 9 september 2010

Picknick i lekpark och cykeltur!

Godmorgon på er! Såhär glad kan man vara om morgnarna om man är en söt liten skrutta på 7 månader! =) Storebror är på förskolan, de skulle ut i skogen idag, och vi skrotar själva här hemma. I eftermiddag har vi tänkt ta en promenad ner till Erikshjälpen och kika lite...
Härligt väder det var igår! =) Jag och Tiril var ute i uterummet när Kiron var på förskolan, jag sydde och Tiril lekte i gåstolen. Sen traskade i iväg och hämtade Kiron, och gick direkt till en lekpark i närheten, vi hade stämt träff med Ia och barnen. Hade oss en liten mysig picknick där med baguette, färskost, risifrutti, kaffe, saft, kakor, riskakor, vindruvor....=) Ia och bebbarna och vagnarna! Söt Albin.
Efter middagen så tog vi en promenad/cykeltur...=) Vi har inte använt cykelstolen på hela sommaren, Kiron blev jätteglad!
Man ser verkligen att höstfärgerna är på gång i träden.... Mamma mia, jag tog oxå en liten tur på cykeln!! =) Var länge sen sist! Imorgon ska jag och barnen iväg på BVC, Tiril ska vaccineras. Förklarat det för Kiron, att hon ska få en spruta, och han tycker inte att vi ska gå till doktorn alls för det där med spruta är inte kul, det vet han...=)
Före BVC har vi tänkt hinna med en sväng på kyrkis öppna förskola med Ia och kompisarna...Fullt upp! =)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...