lördag 4 september 2010

Lillebror på besök, tradera och filmer...

Japp snart ska jag iväg på bytardag igen då, ni får hålla tummarna för att jag hittar det jag söker (extrakläder till Kiron mest). Men just i hans storlek så brukar det vara lite, eftersom de sliter så på kläderna då, men ibland har jag faktiskt lyckats hitta nåt nytt oxå. =) Oxå är det alltid dubbelt så mycket tjejkläder.

Igår blev det film-mys som jag skrev, vi hyrde "2012" och började se den ganska tidigt. Vad jag tyckte? Ja...den är nog lite för lång (2 timmar o 30 min!!!), ganska naiv, typiskt amerikansk (de räddar ju alltid hela världen typ), och vi skandinavier blev nog helt utplånade där vi...;o) Men annars tyckte jag den var ganska spännande. Actionscen på actionscen var nog lite vad jag behövde. =)
Tidigare på dan fick vi besök av min bror och fästmön Jennie som firade 6 år och skulle ut och äta. Barnen tyckte det var kul med besök (varit isolerade en vecka nu, haha!) och Tiril visade inte alls den där "främlings"rädslan hon haft ibland (inte för att de är främlingar men hon har varit rädd för alla utom mig, M och Kiron stundvis). Johan bjöd Kiron på en uppskattad flygtur...=)Jennie har mysigt hår att dra i enligt Tiril...Tiril ålar lite mer nu, kommer fortfarande inte så långt men ligger heller inte kvar. Titta, snart drar hon sig ju upp!! ;o)
Jag började på ny tjejfilm igår, "Girls just want to have fun"...Sarah Jessica Parker, Shannen Doherty, och Helen Hunt, haha vad de var unga! Åh vad man ville kunna dansa som SJP gör i filmen....Ännu en härlig "klassiker", vad de gjorde bra filmer på 80-talet, nostalgi!
Nej nu ska vi snart åka, ha det!
Förresten, lagt ut Tradera-auktioner, mest ytterkläder, kika här!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...