torsdag 3 juni 2010

Tirils vikt o längd, shoppat kläder, besök och gårdsfest, BILDKAVALKAD...

Hej! Oj oj, fullt upp de senaste två dagarna! =) Roligt men sjåigt!

Idag har jag och Tiril varit på BVC och vägt och mätt och pratat om smakportioner. Sköterskan tycker vi kan sätta igång när som helst, speciellt eftersom Tiril fortfarande äter ganska ofta på nätterna. Vi ska snart börja prova med lite gröt eftersom hon inte vill ha ersättning, och såklart potatis och andra smakisar så småningom. Men hon växer iallafall på bra, blir 4 månader nästa vecka och väger nu 7705 g (6925 g för 1 månad sen), är 64,5 cm lång och hattmått 41,5 cm.
Inatt sov vi gott, hon åt bara 2 gånger, skönt!
Efter BVC gick vi en liten sväng på stan med Ia, jag hittade lite plagg till mig själv...visar längre ner i inlägget. =) Ska ju iväg i helgen så det är kul med nya plagg! Men jag vill egentligen hinna sy en kjol till mig själv, väntar bara på mudden som jag beställt, får se om den hinner komma.
Annars idag har jag sytt lite, haft besök av Ia och barnen, och ätit god middag med familjen.
I helgen är det marknad här i stan, vi tänkte försöka hinna en sväng imorgon, då M är ledig! =)
Igår kom min syster och hennes barn på besök hit. "Storkusinerna" ville gärna hålla lilla Tiril...Till vänster Wilma (som fyller 3 år nästa vecka) och höger Moa, 6 år.
Vi gick först på H&M, blev lite kläder till barnen (mycket lättare att hitta kläder till dom, slår vad om att de flesta mammor håller med!)
Sen åt vi lite lunch på McDonalds. Kiron var på dagis då.
Hem till oss sedan, och Kiron blev så glad när jag hämtat honom och han såg att Moa o Wilma och Maria var där!
Kl. 15 hade vi gårdsfest på dagis, mycket folk! Barnen sjöng, men Kiron ville inte så han stod med oss istället. Vi hade med egen filt och kakor o bullar o saft...=) Vi hade köpt varsin ros till Kirons fröknar, de gör ett superbra jobb!
Och tur med vädret hade vi också!
På kvällen hann M bygga lite innan Arga Snickaren, och Kiron åkte trehjuling på trallen...=) Konstigt väder dessa dagar, ingen riktig värme i luften fast det varit soligt, och Härnösand är alltid ett riktigt blåshål!
Här är min shopping från igår och idag: Översta bilden jeanshängselbody till Tiril på rea (kommer bli ursöt i den i sommarvärmen!) , strumpbyxor till Tiril på rea, Blixten McQueen-keps till Kiron och strumpor till Tiril på rea.
Och från idag: långt linne och klänning från Lindex till mig! =)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...