söndag 6 juni 2010

Bilresa till Umeå för att fira doktor Marianne!

I fredags var vi ner en sväng på marknaden och tivolit, men det blev inget karusellåk för klockan var ganska mycket och vi hade inte så mycket pengar på oss, Kiron fick en vindsnurra, jag fick en langos, vi köpte en påse chips...Vi ska ev. ner en sväng idag, måste veckohandla så vi får se om vi hinner åka nåt då. =) Kiron är inte helt pigg heller så det kan vara skönt att bara vara oxå.

Igår morse vaknade vi efter en lite jobbig natt med gnäll från Kiron, och han hade lite feber, 38,7 grader. Ringde och hörde med farfar och Carina om det ändå gick bra att han var där, och det var inga problem.
Vi kom iväg iallafall. =) 25-30 mils bilresa till Umeå väntade, med avlämning av Kiron hos farfar också... Lillan hade bilunderhållning, Learning Puppy fick följa med! =) Med paus för lunch och amning i Ö-vik på Max tog resan upp kanske 4 timmar. Vi hann inte se talen och diplomutdelningen, kom när det var klart, kring 12.30.Här är Marianne omgiven av sina småsystrar Katrin och Lotta! =) Herregud vad de har blivit vuxna sen sist vi sågs...tiden går så fort! Och herregud, Marianne som velat bli doktor sen vi var 7 år, nu är hon det! (Det var antingen det eller prinsessa, haha! =)) Jag, Marianne och Evelina (med sin dotter Tuva, 5 år). Vi gick alla tre i samma klass 1-6:an, känt varann sen vi var små!
Efter diplomutdelningen var det buffé hemma hos Marianne och hennes rumskompisar, massa gott från "Rost" tror jag butiken/restaurangen hette. Tiril var festens medelpunkt, som nån sa, en bebis är bästa partytricket!
Framåt 16-tiden var det dax för hemgång för vår del...trött i bilen, jag och Tiril slumrade en stund... Paus i Ö-vik igen för lite mat på Burger King, och amning såklart.
Tiril fick inviga klänningen jag sytt klart till henne i fredags, satt perfekt! Var en så söt liten donna. Hehe, pappa klär i bebisdreggel...
Jag och dotra mi! Hon var en så duktig och snäll tjej hela dagen, bara lite ledsen när hon var hungrig eller trött, såklart!

Kiron blev så glad när vi kom och hämtade honom, han har haft en rolig dag hos farfar, men fick ta lite alvedon och en liten lur för ovanlighetens skull mitt på dagen för att orka. Och på hemvägen tyckte han det var gott med lelle...Slocknade så snart han kommit i säng hemma, vi kom väl hem kring 20-tiden. . Vi såg lite Bones och varvade ner innan jag och Tiril la oss.
Kiron har varit vaken en del inatt, i övrigt har vi sovit bra...=)
Denna helg blev fullspäckad den med!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...