tisdag 27 april 2010

Sista snön, slut mamma hoppas på friskhet och söta syskon.

Idag håller vi tummarna för att Kiron inte måste hämtas från dagis, haha! Nä nu är borde han vara frisk iallafall, har varit piggelin de senaste dagarna!
I eftermiddag kommer mina föräldrar förbi och hälsar på. =)
Igår var Kiron rätt busig och lillan rätt grinig, så jag hade fullt upp. Kändes som om så fort jag satte mig ner för att andas lite så ville de annorlunda...Blä. Var helt slut när M kom hem.
Här trampar iallafall Kiron sönder snöbollar som jag skottat ut på gräsmattan så det ska smälta snabbare! (Vår rabatt på baksidan har varit helt snötäckt tills nu, nu är den framskottad, och det hade redan spirat vackra lila krokusar halvt under terassen).Snön som är kvar på baksidan...skuggsida just där.
Stora tjejen tränar nacken.
Och ibland är det tur att storebror kan hjälpa till att underhålla rastlös lillasyster när mamman behöver laga mat! (Fast han var också rätt duktig på att väcka henne så fort hon slumrat till en stund, så hon var nog ganska övertrött på eftermiddagen...)

1 kommentar:

Maria sa...

Vilken mysig krambild! Ja det är fullt upp med 2...ska du inte skaffa en tredje också! ;) Hoppas det gick bra på dagis och att Kiron håller sig frisk. De blir så väldigt rastlösa av att gå hemma tycker jag.

Kramen!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...