måndag 19 april 2010

29 år idag!!! =) Gårdagens firande i bilder.

Så här söt är min dotter idag på min födelsedag!! =) Överglänser sin mamma by far...! Älskar dessa turkosa velourbyxor som vi köpte på Lindex före hon föddes. Idag är Mattias hemma från jobbet, stackarn hade 40 graders feber igårkväll, och närmare 39 imorse... Han sitter och läser och är ynklig, ont i alla leder och i halsen. Vi andra känner inget *peppar peppar ta i trä*.
Har inte fått nåt paket idag än...men det kommer. M har inte hunnit slå in än, haha!Söta dottern igår, Molo-body och volangkjol från H&M. =) Hon har vuxit i så mycket kläder som man tror ska vara lite stora på henne, men tji fick man när man provar dem!

Fick en del besök igår också.
Först kom farmor Haidie och Voitto. =) Farmor myser med sina goa barnbarn...Kiron lusläser Grattis-kortet!
Fick pengar och en blomma! =)Hann njuta lite av solen också, men det var inte så varmt igår.
Kiron gör armhävningar, på riktigt, han räknar till och med, haha!!!
Sen kom mormor o morfar och min bror Johan med tjej Jennie! =) Mer barnmys och fika =) Av dem fick jag mer pengar och champagneflaska. Tack så mycket allihop för de fina presenterna!
Kvällen blev som sagt lugn med en febrig M som dock först var iväg på ännu ett samfällighetsmöte (man kan tro det är nån sorts företagsledning så många möten som de har...), kom hem och tog temp och hade frossa...vi såg Bones och la oss sen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Har hunnit titta ikapp på alla bilder iaf från helgen, är lite tankspridd så det är lite trögt för mig att läsa allt. Bilden på dig o Tiril är iaf ett sån't underbart foto som man nästan bara skulle vilja rama in. verkar som att ni haft fullt upp hela helgen, så kul=). kram på dig o åter igen massor av grattis på födelsedagen!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...