onsdag 6 maj 2009

Promenad.

Kiron sov ganska bra idag ändå men med avbrott, han somnade sen en stund i sin pappas famn också...

När Mattias for och handlade tog jag och Kiron en promenad, jag invigde den nya jackan. Luktar gott, luktar nytt!! Tydligen var jag lik nån annan i jackan för två gånger var det olika barn som ropade på Sofie när jag gick förbi, och det var tydligen mig de menade, haha, kanske nån fröken jag var lik! Kiron satt förnöjd i vagnen och tittade på lekande barn, vovvar och träd. Härligt.
Han fick också gunga lite i en av de många lekparker vi har i området, innan vi gick hem till pappa som börjat med maten, pannkakor...

På väg hem träffade vi en pappa med barn i vagn, de var och hälsade på en av våra grannar tror jag (att de hälsade på alltså). Barnet hade en mössa i likadant landskapstyg som Kiron har på bilderna i inlägget nedan, hans mössa har jag sytt. Den mössan borde alltså också vara hemsydd, ångrar att jag inte frågade vem som sytt den, kul att höra om andra som syr i området eller om de beställt via nätet, kan ju vara nån man känner till. =) Pappan vi mötte kommenterade iallafall att Kiron hade fin mössa, haha..=)

Pannkakor var supersmaskigt, Kiron åt så jag tror det var på väg ut genom öronen. M hade rivit ner lite morötter i smeten i vissa, mmm.
Nu har de badat, min tur, sen ikväll blir det jobb för mig.

2 kommentarer:

Tina sa...

hej, jag är inte så hemma på bloggar sådär, eller snarare gällande layouten. Hur fick du till din räknare för antalet personer som varit inne idag och denna vecka osv?? Jag får inte till det :-S

Ulrika sa...

Hejsan!

Vilken härlig dag, en promenad med sin nya jacka och pannkakor. Jag vill nämligen oxå ha en skinn jacka och pannkakor det är nämligen min favvo mat. Det skulle vart en toppen dag för mig. hihih Ha det så bra. Kram!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...