måndag 24 augusti 2009

Oj vad tiden rann iväg, och dagen gick snabbt!

Hellu...sitter och går igenom lite bilder och så...=) Bilden ovan är från igår när vi plockat av våra smultron och Kiron sitter och mumsar i sig alltihop...=) Tänkt skriva lite om "stugtiden" men klockan blev så mycket så jag skriver bara om vad vi gjort idag...=)

På förmiddagen var vi på Drakborgen där Kiron lekte järnet, han hade jätteroligt!De hade nåt för alla åldrar, bla. en jättestor klätterborg som Kiron tyckte var LITE läskig för den lät så mycket, men som tur var fick föräldrarna leka lika mycket som barnen!!! Kändes tryggare med pappa med! Det var första gången vi var där, och vi blev nöjda. Bra ställe och bra priser.Hoppborgen var också lite läskig, men tur att pappa fick vara med som sagt, och pappa hade nog minst lika roligt som Kiron!!! (Om inte roligare...hehe...!)Fanns även ett litet "lekland" med en mindre klätterställning och rutschkanor för barn 0-4 år, där Kiron kunde leka själv. Annat som fanns var bla. elbilbana (som barnen kunde köra i alltså), men Kiron är för liten än. Vi åt lunch på Drakborgens restaurang också innan vi begav oss "mot shoppingen"! Var meningen Kiron skulle slumra en stund åtminstonde i vagnen men tji fick vi, han låg vaken, vilade iallafall.
Vad köpte vi idag då? Ja för att ha gått i så många affärer kom vi inte hem med mycket... Lite småprylar, inget av det som vi åkt ner för att köpa fanns, bildelarna var slut för tillfället och symaskinen fanns inte där. Jag köpte 2 mammatröjor på rea, och 2 par örhängen oxå på rea (10 kr st på Gina Tricot...=)), tunna vantar åt Kiron till i höst, M köpte 2 DVD-filmer (Braveheart och Spiderman) för ett presentkort han hade på Akademibokhandeln. Annat smått o gott och nödvändigt. En bit av den här härliga vaxduken fick följa med hem för att bli haklappar!! =)

1 kommentar:

Ztampe sa...

Låter som en bra dag trots att ni inte kom hem med de ni skulle ha.
Kommer bli fina haklappar.
Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...