torsdag 11 december 2008

Host host och snörvel!

Ja i helgen blev det väl kul så länge det varade, om man säger så. Jag var ju inte pigg, gått och blivit förkyld igen!!! Så kl. 23 på lördagkväll var jag hemma (hos mamma o pappa) från sambons julfest....TRÖTT! Snuvig och ont i huvudet. Och min mobil blev troligen stulen, dessutom...Sambon stannade kvar och partade till 2-tiden...kul att nån orkade röja iallafall. =)


På söndag sydde jag nästan hela dagen med assistans av mamma. Mattias låg bakis till 15-tiden. Kiron kom från farmor runt 16, saknat honom!!! Vi stannade kvar och åt middag innan vi for hemåt runt 20.00...Kiron var ombytt och klar, fick välling i bilen och somnade gott, somnade om efter vi burit in honom också. Sen blev det lugn TV-kväll för oss.

Kiron är nyfiken på mormor och morfarns "Rock n Roll-tomte"...=)



Blev hemma från jobbet måndag-onsdag...orkeslös och sov jättedåligt, hade feber. Och på tisdag blev Kiron också snuvig och hostade jättemycket på natten, lillstackarn. Jag hann iallafall sy lite mer under "hemmadagarna". Så rastlös när man har så mycket att göra men inte orkar!


Mår lite bättre nu, just nu har jag lussebullarna på jäsning. Vi skulle träffats i föräldragruppen idag och bakat pepparkakor men eftersom både jag och Kiron är snörvliga så kändes det onödigt om inte annat att smitta de andra. Men lussebullar vill jag ha till Lucia!
Kram på er!

1 kommentar:

Maria sa...

Åh gott med lussebulla...ska baka lite till helgen hade jag tänkt! Men fy är ni oxå sjuka nu...hoppas ni kryar på er snart! Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...