tisdag 4 december 2018

Första advent och skyltsöndag.


Hej hej! 
I helgen hände det inte så mycket, lite middagssällskap, rensning i hemmet och flytthjälp m.m. Jag provade också att springa runt elljusspåret här för första gången och det funkade ju rätt bra. 
I söndags var det ju första advent. Barnen har tjatat och tjatat om julpyntning och sakta men säkert kom det upp under fredag lördag och söndag, inte alla tomtar och sånt men lite annat diskret och stjärnor och så. 
Så på söndag morgon åt vi brunch och tände första ljuset till julkalendern. Vet inte vad vi tycker riktigt, har ju inte hänt så mycket än. Vi har däremot börjat se Sunes jul på SVTPlay, där blir det mycket garv istället! =DD 

På söndag eftermiddag for vi ner på skyltsöndagen här i stan. Plusgrader men blåsigt. 
Inte så stor skyltsöndag, som vanligt, skillnad mot när man var liten. Kikade lite på marknaden snabbt. Hemvärnet var där med välbekant (eller inte!!?) ansikte i Samuel. ;) Barnen fick provsitta bilen och käka proviant. 
Sen stod vi också i den långa kön till tomtetältet och barnen fick varsin julklapp. 

Innan middagen for vi och grattade Daniel! Planerar in nästa träff med dom också, kring jul. 
På kvällen blev det lite serie och mys. 
En lugn och skön första advent! 

Ett filmtips också såhär till jul, älskar ju julfilmer och behöver dom nu för att få nån julkänsla alls. Såg Bad Moms 2 i helgen, den var mysig och kul! 


Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...