lördag 13 juni 2015

Första dagen på sommarlovet

 
Hej!
Idag har Mattias och barnen varit på Tims kalas på eftermiddagen. De gick ut i skogen och grillade korv, verkar ha haft det jättemysigt.


Själv sov jag rätt dåligt i värmen som varit idag (är väl typiskt att det blir varmt då jag ska sova!) men klev upp strax efter 16 i tid för att äta frukost till prinsbröllopet. Så fint, man fick ju nån tår i ögat. =)
Hehe barnen kom hem lagom till utmarschen och kortegen och var ganska fascinerade, här vinkar Tiril till brudparet, och leker häst. ;)
 
Mattias gjorde mumsiga välfyllda baguetter till middag, han fyllde dem med bla. rostbiff, potatissallad, soltorkade tomater och oliver... Märks att de hade cafédel på Frasses då han jobbade där, baguetter, hamburgare och tunnbrödsrullar kan han extra bra! ;)
Mycket som hänt idag i Sverige, med Lisa Holm som hittades död, 4 personer som sprängdes (varav en 4-årig flicka) i en bil, Magnus Härenstams död och 2-åring påkörd av glassbil bara att nämna några händelser. Tragiskt... =´( En dag med stora toppar och dalar i nyheterna. En del olyckor och tidens gång, och en del ren ondska mot andra människor. Jag funderar över världen extra mycket en sån här dag...
 
4 jobbnätter kvar med denna! Sov så gott!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...