tisdag 24 mars 2015

På gång!

Idag har jag haft en bra dag. =) Hostan är lite bättre men jag är snuvigare än förut. Jag är glad att kunna hosta utan att det känns som om lungorna ska komma upp. Och jag får inte så ofta yrsel längre! Underbart att känna sig på gång igen. Ska se om jag kan börja träna snart också, bara hostan försvinner. 
 Jag har hunnit sitta en stund i solen och läsa, skönt med lite bättre väder igen fast det blåste isigt när man inte var i lä! 
Haft så mycket att göra idag så nån längre stunds ro blev det inte. En massa måsten! 

 Vi fick besök av min bror med familj och de stannade och surrade ett tag, trevligt trevligt! =) 
Fixade sen Krämig tacopastasallad till middag, receptet har jag skrivit tidigare här.

Sytt och bytt gardiner i vardagsrum och kök, jag ska sy några kuddfodral också. Ska sen även sy gardiner upp till sovrummet har jag tänkt. Nu ska det bli vår! 
Vi hoppas hinna ner till Birsta en sväng på lördag för att handla lite tapeter till Kirons rum och gångjärn till köket, dax att ta itu med surdegar som ligger och jäser! 

Den finaste tjejen i världen, här "läser" hon godnattsaga för sina gosedjur! Hon har sån fantasi, orden bara bubblar ur henne hela tiden. Det är en fröjd att lyssna på henne när hon leker! =D 

Jag kikar nu på "Let me in", amerikanska nyinspelningen på "Låt den rätte komma in". Det är redan fem år sen den spelades in och jag har tänkt se den så länge. Bra än så länge! 

2 kommentarer:

Maria sa...

Skönt att höra att du mår bättre, att det går åt rätt håll.
Som vanligt så frestas jag av all spännande mat du lägger upp här, själv har jag 0 fantasi så tips är uppskattat! Bella har ju tagit hem flera recept från hemkunskapen som hon gillat och som vi gjort hemma tillsammans. Tycker både hon och jag är roligt!
Nä dags att göra sig iordning för jobb! kram

Fangoria sa...

Härligt att höra att recepten uppskattas Maria, ibland har man ju ingen aning om vad som gillas eller ej, bara skriver, haha! Mysigt att laga mat tillsammans!
Kram!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...