onsdag 10 december 2014

Pysslat smällkarameller, girlander, krukpåsar och lite till...

Idag när jag hämtade Kiron så sa han direkt att han ville göra smällkarameller när han kom hem. =) Jag har inte gjort såna sen jag var barn men tänkte jag kunde testa efter maten. Så strax innan läggdax idag satte vi oss och pysslade lite. 

Och här är resultatet! =) Visst blev de fina, hade bara rosa, mintgrönt och prickigt silkespapper hemma? ;) Den med ängel är min, God Jul är Tirils och den med stjärnor är Kirons. Lättplätt fixat också, fick uppfräschning av minnet här. Och såklart innehåller de godis! ;) 
Mer julpyssel! Förra veckan gjorde jag klichétryck på lite juteväv, i form av snöstjärnor och hjärtan. Jag använde mig av akrylfärg, och klichéerna har jag köpt hos Panduro.  Det blev en girlang i jute och filt till hallen....

Och lite dekorationer till mina vinterkrukor. Jag har också sytt jutepåsar till några av krukorna. enkelt sätt att byta skepnad utan att byta kruka. ;) 

M har pysslat han med! Han spraymålade vår stora ljuslykta från svart (se bilden, Haidie har en likadan)...

...till kopparfärgat! Mycket mysigare sken nu. 

Vi måste rota fram resten av vårt julpynt, Kan inte fatta att det bara är två veckor kvar till jul! Vad hände där liksom?! Imorgon hoppas jag hinna med lite julgodis. 


Gosiga kissen som faktiskt varit ute HELA dagen i busvädret, jag försökte locka in henne flera gånger men hon syntes inte till...

När jag skulle sätta mig på min plats i TV-soffan ikväll så tänkte jag först rätta till kuddarna som alltid, men det kikade upp ett katthuvud, haha snopet! Jag fick sätta mig bredvid. ;) 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...