onsdag 17 december 2014

Magsjuka, jullov och lite tur!

Hej! =( Nu blev det såna där ändrade planer-dagar igen... När jag skrivit klart gårdagens inlägg så vaknade Tiril av att hon kräktes fulla sängen!! =P Jiihha så mycket positivt nu eller hur??! Hon kräktes några gånger till under natten lilla stackaren. Jag vabbar med henne nu mina två nätter jag hade kvar. Så vi har sort of jullov nu då. 
Vi har förresten varit in till VC efter hennes förra konstiga magsjuka, hon har haft återkommande "dålig i magen"-anfall då och då så prover har lämnats för ev. allergier, sjukdomar eller överkänslighet. Så det är på gång.
Men denna gång har förloppet iallafall varit som "vanlig" magsjuka. Blääää! 

Jag hade tänkt blogga om praliner idag men det kändes inte så passande. Blir iallafall lite mat ändå! Mattias hade turen på jobbet idag att vinna en färdigkokt skinka på 3,1 kg!! Vi hade redan köpt en okokt skinka (jag kokar ju alltid själv, godast så! ;)) på 4,1 kg så nu j-lar får vi äta skinka! Hehe! Men jag är säker på att det går åt, och det går ju alltid att frysa in också. ;) Kul med nåt positivt nu. 

Kiron var sugen på julmat så det blev en liten tjuvstart på vissa saker idag, lite sill, leverpastej, köttbullar (färdiga;)), prinskorv, ägg och skinkmacka. Nomnom. Nu längtar jag till riktiga julbordet på julafton! Jag ska lägga in sill imorgon ev. har jag tänkt, och kokar och griljerar vår skinka till veckan. Lär nog bli en del annat också. 

 Nu blir det att läsa några rader, ligger iallafall i sängen. Godnatt! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...