tisdag 2 december 2014

Andra december, orsaker att fira och veckomatsedel v. 49.

Jahapp så är vi redan två dagar in på December, snart tre!! Hej vad det går!
Barnen har ju börjat öppna sina adventskalendrar, de har en gemensam TV/Radiokalender, två chokladkalendrar var (en från mormor & morfar och en från farfar & Carina) en Lekia-tävlingskalender från mormor o morfar, och så varsin leksakskalender från oss. Blir en del lucköppning varje dag, hehe! 
Kiron fick i år en Lego City-kalender...

...och Tiril en Playmobil i år igen. 


Har varit en seg ledig dag.Förkyld men inte dunderförkyld. (Det är M däremot!). Jag har städat och plockat här hemma, det var meningen att syster skulle komma förbi idag men de har också blivit förkylda. 
Ikväll var vi iväg till familjen Fahlén och grattade Daniel som fyller år idag. =) Fick njuta av årets första julgran, de är alltid först in och först ut. ;) Kul att komma iväg och socialisera en stund. 

Andra orsaker att fira och se fram emot! I Augusti får vi gå på bröllop, min bror och hans fästmö Kikki ska gifta sig. Iiii jag längtar! Och jag och Mattias fick den stora äran att bli toastmaster/toastmadame... Känns nervöst! 

Och på tal om Kikki så måste jag få visa den fina tårtan hon gjorde till Robins 3-årsfirande i lördags (M och barnen var där men jag jobbade). Duktig! 

Här kommer veckans matsedel! Delar nog med mig av nån rätt senare. ;) 

Nej sängen ropar, tack och godnatt! 

1 kommentar:

Kikki sa...

Åhhh tack =) <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...