onsdag 8 januari 2014

Middagsbesök, recept på Krämig tacopastasallad, och Veckomatsedel!

En till lugn dag har seglat förbi... Denna morgon hade jag ställt klockan lite tidigare, vill försöka få tillbaka lite tidigare morgnar nu när rutinerna ska börja igen. Kiron var tyvärr vaken en del mitt i natten av nån anledning, hade svårt att sova. Så galet trött har jag varit idag (vi klev upp ändå när klockan ringt ;)) och haft huvudvärk precis hela dagen, så drygt! Därför ska jag strax skutta upp till sovrummet och krypa ner i sängen bredvid Mattias, försöka somna tidigt ikväll. Kiron ska på skolan imorgon! =)
 
Mina föräldrar kom förbi med en bildel de köpt åt Mattias i Birsta, och stannade och åt middag med oss. Jag lagade grillkorv med en krämig taco-pastasallad som jag kockelijoxat ihop av vad som fanns i kylskåpet. Googlat lite för inspiration.
 
KRÄMIG TACOPASTASALLAD
 4 p pasta, koka och spola av, låt kallna och rinna av
1/2 pkt. körsbärstomater, halverade
1 rödlök, skivad
 5-6 champinjoner, skivade och stekta (blir säkert gott med burksvamp också)
Blanda 3 dl matyoghurt med
2 msk tacokryddmix och
lite dill och provencalska örter.
Låt stå och dra en stund så kryddorna gottar till sig. Blanda pasta och grönsaker och till sist yoghurtblandning. Grilla eller stek grillkorv och servera.

 
Satte mig och försökte greja lite med sömnad idag men hade för ont i huvudet så jag gav upp. Orkade faktiskt dammsuga lite tidigare idag, alltid nåt. ;)
 
Här är veckomatsedeln för vecka 2; (blev så mycket pastasallad så vi kör det imorgon igen!)
Mattias grejade med bilen ikväll, var på besiktning före nyår och det var några småfel att åtgärda. Jag fick också meka lite ett tag, haha var en grej han inte kunde göra ensam.
God natt på er!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...