söndag 19 januari 2014

Fortfarande sjukt, lågt med energi, men en hel del ätbart! =)

Ja...sjukorna är inte över här än inte!! Less!
 
Helgen har gått jättefort, som så ofta. Har varit en rätt låg helg. Sovit dåligt och därför haft dåligt med energi till alla måsten!
 Igår lördag var dock ganska soft, jag hann sy litegrann, M hann spela lite gitarr, Kiron hann spela lite Wii och Tiril se film, så alla var nöjda. =)
Till middag gjorde jag ugnsrostade morötter, potatis och lök, och så hade vi köpt rostbiff till (men den blev jag besviken på, smaklös!)
 
Mamma och pappa kikade förbi en sväng på kvällen.
 
 
När barnen lagt sig myste jag och M till det med räkor och vitlökstoast, brieost, vindruvor aioli m.m. M fuskade till det och smakade lite lite vin till, han äter ju så starka mediciner.
 
Sååå gott!
Inatt mot morgonsidan väckte Tiril mig, då började det, stackars liten totalkraschad mage! Blivit flera gånger och hon har fått ha blöja hela dagen idag för säkerhets skull. I fyra dagar har det varit symptomfritt, hon har ätit normalt och mått bra, inga kräkningar eller diarré. Och så kommer det såhär efter. Så det blir fler hemmadagar till veckan för barnen... Tredje veckan på raken vi har magsjuka i huset.
 Men M tror och ska försöka kunna klara sig utan mig så jag kan jobba, tisdag kväll är första passet denna vecka.
Hon har ätit lite försiktigt idag.
 
Idag har jag stressat på med tvätt igen, dammsugning och diverse. Är så drygt då kroppen blir så tung av den dåliga sömnen... Blir som lite depp...
Dagens middag blev örtstekt kotlettrad (mums ett av mina favoritrecept!!) med morötter, köpt potatisgratäng och honungsglaserade äpplen. Jättegott.
 
 
Vi har sett 2 filmer i helgen, igår blev det lite rysare, "When the lights Went out", rätt ok...
http://www.imdb.com/title/tt1743993/
 
...och ikväll kände vi för att skratta lite så det blev "Grown ups 2", inte lika bra som ettan men sevärd. =)
 
Nu skuttar vi i säng, hoppas jag kan sova inatt, har sån stress i kroppen hela tiden men ingen energi som sagt. Hoppas att kommande vecka blir en friskare vecka!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...