tisdag 3 december 2013

Sött pyssel!


 Tjo vad dagarna går snabbt! Längtar tills man får fixa lite julgodis och bakning faktiskt... Snart så, imorgon har jag i alla fall tänkt försöka hinna med ev. pepparkaksbak! =)
Har städat lite i röran här, sorterat lite i tyger och pysslat litegrann. Blev bla. 2 små maränger till dotterns lilla sydda bakverkssamling. =) Enkla att göra och söta! Hittade mönster här:

Sen har jag också hunnit skaffa mig kvällspyssel ett tag framöver, lite mer handsömnad, just nu langettsöm... Visar pysslet sedan.
Jag har undvikit att sy kläder osv. under magsjukeperioden, men imorgon kanske jag kan få klart Wilmas byxor, Theres? Hoppas!

1 kommentar:

Anonym sa...

vilket fint pyssel du har gjort=)!! hade önskat jag haft din ork o kreativitet framförallt! tack för länkarna!

usch och fy för sjukdomar!! vi hade ju så mycket sjukdomar förut, men det har förändrats. jag är såklart sjuk av naturliga skäl, men ungarna är friskare. har kört mycket mer med ekologiska produkter, helmjölk o bregott, tittar på produkter som inneåller mindre E-nummer, mindre kolhydrater, mer fullkornsprodukter, ta produkter som innehåller högre kötthalt osv. de får ingen kräm eller fruktsoppa längre heller. (Noah blir mer hyperaktiv av socker)

vet inte om det har med saken att göra, men det är typ det enda vi har förändrat och barnen har varit mycket mindre sjuka.

kanske värt att se över kosten o göra en förändring under en period o se om det gör någon skillnad? för jag tycker det är synd att ni ska vara sjuka så mycket=(. det blir ju dessutom en ond spiral när det går runt i er familj.

hoppas ni nu håller er friska resten av december och kan njuta av allt julstök=). tråkigt att du inte kunde komma ut på någon marknad i år dock!

kram på er!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...