söndag 22 december 2013

Helg med födelsedagsfirande och julförberedelser.

Ja, så var denna fullbokade helg också över! Dan före dan före dopparedan....
Har blivit en del gjort i helgen.

Igår firade vi min brorson Robin som fyllde 2 år 5 December, men då var det diverse sjukor som hindrade kalas så nu firade vi äntligen honom. =) Söt-unge! Han är så lik sin far!
 

Svägerskan Kikki hade gjort galet fin tårta!! God var den också, med hallonmousse och PimPim-fluff.

Blåser ut ljuset!

Fina mamma och fina äldsta syster!

Återsåg denna gamla fina tomte som Johan ärvt, den har varit i min mammas släkt sen 1800-talet! Den är i papp, och när jag var liten så stod den alltid fylld med nötter i säcken. =) Memories.

Förutom kalas så har det ju också blivit mer julförberedelser i helgen!
Eftersom familjen Fahlén inte kunde komma till oss så svängde vi förbi hos dem med ett litet "pigga-upp"-paket med gott. =) Gonade själv med lite roséglögg och hemgjord St. Agur-kräm (värm bara 200g färskost tex. Philadelphia, smält ner 140 g St.Agur-ost i det och låt kallna i kylskåp) och pepparkakor igår kväll.
Och idag har vi äntligen avklarat de sista julklappsinköpen, gjorde som förra året att familjen fick skjutsa ner mig på stan så strosade jag runt lite själv och fixade klapparna som var kvar. ;)

På Robins kalas passade vi också på att gratta min syster som fyllde på Lucia! Hon fick en kofta jag sytt, likadan som min andra syster fast i annan färg (jag har ju en egen också ;)) eftersom hon önskat sig en sån.

Syr lite sista-minuten-klappar också, och pysslat lite julpynt, dessa ska upp i granen imorgon, blev några fler ikväll också medan vi såg "Julfritt", tanka julfilmer för rätt stämning!

Imorgon är det äntligen den 23.e, vår mysdag, då blir det att klä granen, dricka glögg, koka och griljera skinka, smaka julmaten, spela julmusik, se julfilm och när barnen somnat slå in alla klappar!! Längtar!!
God natt!


1 kommentar:

Maria sa...

Vad du är duktig på att sy! Hoppas ni får en underbar jul! Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...