lördag 10 november 2012

Vin kvinnor och sång! =)



Hehe det var vad en del av kvällen bestod av igår! Min äldsta syster Anki behövde komma ifrån lite, och sov över hos vår lillebror Johan och hans tjej Kikki (och lillRobin då). Jag blev ditbjuden på lite vin och babbel. =)
  

Hehe blev också lite dans, "Gangnam style"! Finns dock inga bildbevis tack och lov!
Bror och Kikki lyckades undvika att fastna på bild, men jag och syrran fanns på några. ;)


 Och sången jag skrev om, ja den bestod till 90 % av denna som spelades om och om igen! =) När jag vaknat till inatt har direkt den funnits i huvudet och där finns den ännu...=)


Status idag är lite huvudvärk men gott med kaffe. Mattias har blivit förkyld och KLAGAR, låter dödssjuk. ;o) Barnen ser på My Little Pony, sötskruttan har verkligen fastnat för dem ( sjunger:" Min lilla tommis, min lilla tommis, min lilla tommis" ).
Tidigare hade hon kafferep i lekrummet och nattade dockan (nej, inte i Bobbycaren, det är Kirons docka, hennes ligger i den rosa sängen ;o))
 Idag skulle vi ha ätit middag hos grannarna men de hade blivit så förkylda så de ställde in (kanske lika bra nu när M verkar döende). Så jag har tagit fram kycklingfilé ur frysen så får vi se vad det kan bli av den!
Ha en fin lördag!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...