tisdag 20 november 2012

Bättre och stillsamma sysselsättningar.

Idag känns det lite bättre. Jag är skakis och mör i kroppen, men magen känns rätt stabil. Jag hade feber igårkväll och inatt, sov sisådär, var tvungen att kliva upp kring 5-tiden och se lite TV en timme för jag hade så himla ont i ryggen och neröver magen, legat för mycket antar jag? Eller "tränings"värk??? Men somnade sen om några timmar.
Har ätit lite fast idag, macka och det har gått fint. Härligt att få äta när man är hungrig! ;o) Suttit nere i soffan med övriga familjen idag, handhar ingen matlagning än dock. ;o)

Lillan har en total My Little Pony-fas, vill se varje dag om hon får. Här in action...Hennes hosta är för övrigt bättre, men inte bra!
Och Kiron är inne i nån målarfas, han målar målarbok på målarbok full!!! Innan har vi haft dessa målarböcker i flera år utan att det målats mer än nåt streck då och då. Men nu måste vi snart köpa fler! Och fler fiberpennor för de har han också snart målat slut på. Men det är ju bra att de har nåt att sysselsätta sig med dessa veckor då det varit så mycket sjukt!
 
Nu ska M fixa mat, pytt i panna. Sen blir det dusch för både mig och ungarna tror jag innan kvällsfixet.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...