onsdag 18 januari 2012

Vabb, spray-piff och knaskatt.


Natten som kommer skulle jag ju jobba...Fick sova sådär inatt, men inte utvilad, tänkte dock att jag kanske kan vila när M kommit hem. Men förskolan ringde vid 11-tiden, då hade Tiril feber, 38,7!! 
 Hämtade hem den lilla feber-ungen, som precis somnat. Hon vaknade då självklart och kunde inte somna om. Petat i henne lite alvedon, och sen var hon relativt pigg ett tag, snorig bara...Men hon somnade snart igen, la henne uppe i sängen. Hon har varit jättegrinig och knäig, samtidigt inte velat sitta i knä, hon har inte riktigt vetat vad hon ska göra av sig själv så ledsen som hon varit... Stackars liten.

Så än så länge har jag idag inte hunnit med nån rensning...
För en tid sen köpte vi en guldkruka på fot  på Erikshjälpen, med tanken att spraymåla den och piffa till. M har sprayat den och jag har "spetsat till" den, hehe. Tycker den funkar bra som ljusstake också, till ett blockljus.
Såhär såg den ut från början.
Den lilla sjuklingen, stackars liten att hon alltid ska få denna hosta så fort hon blir snorig. Nästan den som är värst, hostar så hon nästan kräks.
Haha Hugo-coolingen, vilken sovstil! Undrar om han tycker vi har för ljust här i rummet, har tänt taklampan...=) Ja, han sover alltså såhär.
Nu kom M hem, dax att steka lite glamourmiddag, blodpudding och bacon! Ha det!

1 kommentar:

Maria sa...

Det är ingen doktor som reagerat på hostan än? I och för sig är hon ju väldigt liten men jag tänkte på astma...har ni fått luftrörsvidgande tidigare?
Hoppas lillfia kryar på sig!!

Kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...