måndag 30 januari 2012

Paketöppning i förväg!

Idag har jag varit så trött så trött...Kom i säng lite sent igår och kunde sen inte somna, kanske var för att jag vilat på dagen...När jag väl slumrade till drömde jag att jag var vaken, haha! Upptäckte att jag inte var det när lillan väckte mig med gråt....
Men några timmars sömn fick jag till slut ändå, innan klockan ringde 5.30, och dagen började. Men dagen har varit otroligt långsam vad gäller ork. Har liksom inget tålamod heller när man är trött, och Tiril är överallt och drar fram stolar och klättrar, sliter ut, välter omkull, pillar, petar osv osv... Puh!!! Tacksam för att Kiron åtminstonde var nöjd mestadels med att se på film. 

På eftermiddagen fick vi besök av svärfar Roger och Carina, som kom för att gratta Tiril i förskott, då Carina är i Norge på Tirils födelsedag. =) Jäntan tog direkt itu med paketen, med nöjda små utrop över alla fina kläder, som de flesta paketen innehöll. "Kläder!" Fin!!"
Farfar och Kiron ser på "Monsters VS Aliens". =)
Åt go-middag, pölsa och potatis, innan vi fikade med dem. Sockerkickande busungar överföll sen Carina men övermannades ganska snabbt av kittlande Carina-fingrar. =)
Nu blir det sängen! Imorgon ska Kiron till tandläkaren, får hoppas det går bra. Han har ritat tandtroll idag på dagis iallafall så lite beredd är han väl. =)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...