onsdag 25 januari 2012

Runt runt med superhjältar och förkylningar, och så ett härligt tyg!

Blä, jag har suttit vaken alldeles för länge och dregglat över saker på internet... Trött! Tänkte bara skriva ett litet inlägg. =)
Igår hittade vi denna mantel som jag sydde till Kiron kring Halloween för 2 år sen...Han har inte velat använda den, utan den har mest legat. Men nu börjar killen äntligen gilla att klä ut sig! =)
 Och Tiril har alltid gillat det, så med Superman-manteln på henne, och tand-hjältedockan i Kirons hand så hade jag 2,5 superhjältar/riddare här hemma, springandes/flygandes varv på varv runt köket och vardagsrummet (öppet däremellan så man kan gå runt runt). ;o)!

Jag har jobbat ikväll och jobbar imorgon kväll också.Barnen har varit på dagis och det har gått bra, men jag tror Kiron börjar bli förkyld nu...:o( Snacka om att det bara går runt runt runt... 

Jag har infört köpstopp på nya tyger (får bara köpa bastyger,dvs.enfärgat osv, eller loppistyger om jag hittar nåt oemotståndligt). Men detta fick jag undantag för, gäller att passa på, inte helt vanligt tyg! Ser ni vem det är?
 Japp, Bärgarn från Bilar! 
 Kiron blev överlycklig och beställde genast en zipjacka och en mössa i tyget, får se när jag kan tillmötesgå önskningen. =) 

1 kommentar:

Anonym sa...

Var köpte du tyget?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...