fredag 16 juli 2010

Tisdag och onsdag med syskonkärlek, poolbad och picknick!

Typiskt nu när helgen kommer att himlen ska vara alldeles molnig och termometern visa bara 18 grader...sett fram emot att ha M hemma och kanske slappa ute och låta barnen bada i pool i helgen...=(
Igår hade vi ju förresten tid på BVC för Tirils 5-månaders vaccination, men sköterskan ringde i tisdags och bokade om det...till 24 AUGUSTI!! Lång väntan... Men men, igår vägde jag henne här hemma (stod på vågen med henne i famnen), hon väger precis 9 kg!! Storskruttan! Ska försöka mäta henne oxå...
En bra natt!! Kiron sov faktiskt hela natten, woohoo!

Här kommer lite bilder från tisdag och onsdag...
Så här kan det se ut när man ska till att vända sig, samtidigt som mamma busar med en! Var en mycket varm dag så poolen åkte fram...dock bara babyvarianten då jag inte orkade fylla den större, den har dessutom så jobbiga kanter som åker ihop om det inte är tillräckligt med vatten i...får bli ett projekt för en annan dag! Men Kiron var glad som bara den i babypoolen! Har sen använts flitigt varje dag denna vecka.
Lite syskonkärlek....
Jisses vilka goungar vi har!
Onsdag...Tiril tar igen sig i den söta Hello Kitty-hängselbodyn jag köpt på H&M. Stämde träff med Ia, Daniel och barnen, för picknick i parken jag och barnen var i häromdagen.
Molly är villig vagnförare!
Ia o Daniel med Kiron och Robin.
Nu får jag dra vagnen själv, Molly vill va´med gänget!
Supervarm dag, nice med picknick i skuggan!!
Molly är bebiskär...
Daniel fick vara lekfarbror och hjälpa barnen med gungorna.
Jag och Tiril slappar på filten...(gud vad sliten man ser ut i värmen...)
"Haha du är för tokig du gudmor!!"
Provar Mollys hatt...och övar på lite pruttljud!
Robin är oxå bebiskär...!
Var en superhärlig dag!!! Bara stackars M som måste jobba...

1 kommentar:

Anonym sa...

var bara tvungen at säga att Noah vägde inte ens 9 kg när han var över ett år så det är en liten knubbis du har, haha. så go skrutta hon är, ser alltid så glad ut=). hoppas inte vädret blir som de lovar, utan att det går vidare neråt till oss!! är något trött på solen nu..

kramisar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...