lördag 10 oktober 2009

Vår lugna dag, GRATTIS Mats och nostalgibilder...

En lugn och skön dag...Sytt litegrann igen, blir klart imorgon...behöver det på måndag!! =) Kiron ska ha det på fotograferingen på dagis...

Ätit god mat, lövbit och strips, och nu ska vi se lite av veckans samlade favoritserier som ex. "Criminal Minds" och "Supernatural", kanske också "Arga Snickaren" som vi missade i onsdags för världens pratsammaste värmepumpförsäljare var här...
Kiron var så mysig idag, när jag frågade "Vad har mamma i magen?" svarade han "Bebbe!"...=) Har bara pratat om det nån gång ibland, men det har fastnat! =)
Glömde ju skriva ut i onsdags att världens bästa Mats (Mattias lillebror) fyllde år!! Glömde det inte helt men glömde som sagt skriva GRATTIS här! =) 26 år, ja...du kommer närmare 30 du också!

Våra bästa vänner Ia och Daniel har barnledigt och är på Helsingforskryssning i helgen, det fick mig att rota fram bilder från vår senaste kryssning...längesen nu, ganska precis 3 år sen, Oktober 2006!Jag dricker Golden Cadillac...Mattias, Ia och Daniel festar i bubbelpoolen! Festfin Ia!

1 kommentar:

Jennie sa...

Åhh! vi åker! jag blev sugen igen;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...