torsdag 15 oktober 2009

Kirons 2-årsfirande tjuvstartat!

Gokväll på er!=)
Idag har det blivit en del städning, och sömnad igen...=) Syr på nåt som Kiron ska få till födelsedagen. Kiron varit på dagis sista dagen denna vecka...nu väntar helgen med födelsedagsfirande, som det ser ut nu blir det i dagarna fyra, börjat redan idag och de sista kommer väl på söndag...imorgon kommer min mamma o pappa och Mattias lillebror Mats med sin tjej Hanna.
På eftermiddagen kom Kirons farfar Roger och Carina för att fira Kiron i förskott. Han visste direkt vad presenterna betydde och började slita upp dom så snart han fick...=) Måste ju kika i kartongen så inget mer döljer sig därinne! =)Fick jättefina presenter av dem, Laban-kläder, böcker (av Carinas dotter Linda i Norge), pengar och ett jättefint halsband med sitt stjärntecken, Vågen, som han har på mittenbilden! Fikade såklart, Kiron stal t.o.m. min bulle...Proppar i sig så snabbt han bara kan, måste lära honom att vänta på varsågod...! Och man får försöka begränsa pepparkakorna, märkt att han blir dålig i magen av bara 1...Vill se korten!
Sedan de åkt och vi varit och handlat lite inför helgen så kom min pappa och fosterbror Simon förbi och fikade lite...och sedan har det varit middag och sen kvällning med alla sysslor det innebär... Kiron ser lite "MeckarMicke" efter middagen...från att han kommer hem från dagis är det bara "PeckaPicke" som gäller!!! Har melodin i huvudet hela tiden...
Kl. 21 är det Criminal Minds, jippi!! Ev. ska jag sy lite mer ikväll men är nog inte så troligt att jag ids...får hinna med imorgon istället! Imorgon är det också fotograferingen på dagis, äntligen!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...