onsdag 28 januari 2009

Inskolnings första dag!!!

Jag har jobbat två nätter nu...så då händer det inte mycket spännande. Men igår var en av Kirons blivande dagisfröknar och hälsade på hemma hos oss. Jag sov då men Mattias berättade att Kiron direkt sprungit fram till henne och kramat henne. Han gör ofta så, har vi märkt, speciellt med kvinnor...på öppna förskolan går han fram till främmande mammor och kramas eller vill komma upp i famnen...Hmmm...vad tyder det på?

Iallafall så tyckte hon att Kiron var en riktig liten gokille, och att han hade så vackra ögon...Det säger många och det är ju sant...=) Hon blev lite förskräckt över att han klättrade överallt...man vänjer sig!

Inskolningen blir i tre dagar, onsdag, torsdag och måndag. Så idag var första dagen. Mattias och Kiron infann sig på förskolan vid 8.45. Alla barnen hade stått och välkomnat och ropat "Nu kommer Kiron!"...och han hade blivit väl omhändertagen av alla "stortjejer". Mattias kom hem med tre teckningar som några småkillar ritat, med helikoptrar på.

Så det här kommer nog gå bra! De var där i tre timmar. Det är också så länge Kiron kommer fortsätta vara där tills Mattias hittar något jobb.
Imorgon är det min tur! Spännande och nervöst, nu har ju Mattias träffat alla men inte jag.

Här är Kiron med katten Saga, de är som ler & långhalm!
Igår blev det förresten en runda på stan, Mattias ville fika med en kompis så jag hängde med ner när jag vaknat. Kiron och jag gick på Lindex. Gick därifrån med två BH:ar med matchande trosor till, allt för 129 kr!!!! De hade ta 2 betala för 1 på rean.
Sen var vi förbi Åhlens och köpte 2,4 m av ett Pirat-tyg som jag ska sy gardiner till Kirons lekrum av 2,4 m var det som fanns kvar på rullen. De tyger jag tänkt köpa till vårt sovrum var slut...renskrapat, inte konstigt när det är så billigt.

På jobbet trodde vi nästan att magsjukan var över för denna gång...men tji fick vi! Vi fick arbeta sin små vesslor eftersom två personal blev "låsta" vid servicehuset då magsjukan började där igen, och vi vill undvika smittspridning och inte springa mellan avdelningarna. Jag slapp ju själva "magsjukestället", så ni behöver inte undvika mig! Hehe...

Men nu är jag ledig 9 nätter....Hoppas det är över när jag kommer tillbaka, även om jag ev. tänkt jobba extra eftersom jag var sjuk 1 vecka.

Nu ska jag se om jag hinner sy Kirons gardiner. Ha de gött!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...