torsdag 6 november 2008

Kalas, buspojkar och gomat.

Har precis duschat och har en busig också nyduschad liten kille som springer runt och sliter i allt, och då menar jag inte Mattias, hehe. Kiron har sovit ca 20-30 min totalt idag... Nu BORDE han väl somna tidigare idag!
Igår blev det så att han somnade vid 19-tiden i bilen på väg från sjukhuset efter att vi hälsat på morfar, vaknade efter ca 30 min, åt välling, och sen var det lönlöst att ens försöka få honom att sova, han var vaken (trots försök) till 22.30.

Stackars pappa, har så tråkigt och vantrivs så på sjukhuset, han är inte van vid att behöva ta det lugnt!!! Förhoppningsvis får han komma hem inom några dagar, även om han själv inte tror det. Sällan man ser honom så nedstämd som nu.

Vi var på kalas idag, var jättekul, trots att Kiron sovit så lite så var han jätteglad. Han gick fler steg där än nånsin tidigare, känns som det lossnat lite nu och han tagit ett "utvecklingshopp" igen! Fick massa gofika och lite surr. Kiron dansade en massa. =)

Vi åt till middag idag Cevapcici (stavade jag rätt?????!) med senapssås och ris med grönsaker. Var jättegott. Ia och Daniel har pratat om dessa ceva-prylar så nu provade vi dem också. Kiron fick varmkorv och ris, han ÄLSKAR varmkorv!

Mattias fick sovmorgon i morse, har ju tagit Kiron några nätter nu. Imorgon ska jag sova ut för sen jobbar jag igen imorgon natt, och hela helgen, här blir det inget fredagsmys inte!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...