måndag 7 januari 2019

Jullovet slut, fina mellandagar!

Nu är det slut på jullovet för oss allihop, idag började Mattias jobba och imorgon börjar min skola. Barnen får vara på fritids imorgon och sen börjar deras skola på onsdag. 
Vi har hunnit med en till fest sen nyår, ska lägga ut nyår och den så snart jag hunnit gå igenom bilderna. 

Det har varit ett jättefint jullov! Vi har hunnit göra mycket om dagarna och även bara slappat. Jag har hunnit plugga också, hade uppgifter och hemtentor att lämna in. Så helt ledigt har det inte varit för min del. ;)


Liten resumé av fina mellandagar! 

En kväll blev det för min del en härlig promenad upp på Vårdkasen. Såå fin utsikt över stan i mörkret. En annan dag for vi upp på Högslättens skridskobana och åkte lite. Mattias har ingen hjälm så han surade lite över att han inte kunde vara med. Och Kiron tröttnade ganska snart och sa att skridskor var tortyr för fötterna (fast han brukar tycka det är kul. måste nog bara vänja sig. ;)). Men vi andra hade kul och Tiril sa vi måste dit igen snart. Vi har ju en skridskobana bredvid kvarteret också men denna är lite jämnare.


En minisväng på mellandagsrean hann jag med. Har också handlat litegrann på nätet men ont om pengar är det gott om just nu. Fattig student och extra litet CSN denna månad. 

Några lugna spelkvällar har vi också haft! Så mysigt. Tips på kul spel, Sequence. 

På nyårsafton hade vi världens busväder! Men vi var ändå ut en sväng i pulkabacken vid Discgolfbanan och barnen och M åkte lite innan vi höll på frysa bort i blåsten. 

Sett Hobbit-Smaugs ödemark, vill ju gärna hinna med nån av de filmerna runt nyår. ;) Vi har också hunnit med en del mysiga filmer med barnen och själv. 

Mina fina ungar. Tror de haft ett väldigt mysigt jullov men det är nog lite kul att börja skolan igen också. Ikväll har de varit på årets första boxning. 
Den här synen, av barnen som läser varsin bok, blir jag alldeles varm av! Hur många böcker har jag inte själv plöjt igenom sen jag började läsa, jag bar alltid omkring på en bok hemma när jag var yngre och har alltid minst en jag läser än idag. Så mycket äventyr. Och det är så fint att se dom i sin tur uppleva böcker. 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Ser ut som ni haft ett fint jullov ni med! Ser fram emot att läsa om er Maffiamordskväll. Det verkade spännande! Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...