onsdag 29 juni 2011

Another sunny day...läsning, vattenbus, film o TV!

Ännu en solig dag blev det idag...startade dagen med att äta min frukost ute på terassen och läsa (satt i skuggan för det var för varmt i solen redan vid 8!) Börjat min sommarläsning, obligatoriska Margit Sandemo...alltid när jag läser nåt av henne glider jag bara bort och har myskänsla, är verkligen humörhöjande! Läser nu om "Häxmästaren"-serien. Det är ur denna serie vi fick namnet Tiril... =) Har som sagt varit för varmt att vara direkt i solen på baksidan idag, men stundvis har vi varit ute, Kiron fick en hink med vatten att roa sig med...
Och när lillasyster sovit lunch ville hon såklart vara med hon oxå! Till slut var båda nakenfis och skvätte vatten för glatta livet, hehe!



Annars idag har jag sytt klart en beställning, och så har vi storhandlat...Fyndade bla. resväska, jättestor för 199 kr på Coop. Nu reser vi ju inte mycket, men det är ju alltid bra att ha även om vi bara åker till stugan!


Tycker att "Morden i Midsomer" var riktigt bra faktiskt, men åh vad man saknade Tom Barnaby!!!!


Sett "The Hole" ikväll, riktigt mysig! Nån film jag däremot inte rekommenderar är "Battle of Los Angeles"...usel!

1 kommentar:

solokatt76 sa...

hmmm..nu blev jag osäker på om jag svarat på detta inlägg och du inte hunnit godkänna...men jag tror det va en annan kompis på fejjan jag prata böcker med....

Iaf skulle jag oxå gärna känna att jag hade ro att läsa mer. Va en riktigt bokmal i yngre år men numera blir det inte att jag hinner/orkar med!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...