onsdag 17 juni 2009

Kvällsbloggande.

Ja, nu är kvällens bloggläsande avklarat och nu väntar sängen, trodde jag skulle sova vid det här laget. Vi har sett Miss Marple ikväll efter att ha ätit tacos...MMM.
Vi har bestämt oss för vad vi ska göra i midsommar, vi vill vara i stugan och det är OK med mina föräldrar, så imorgon ska M åka upp och städa där medan Kiron är på dagis, och jag ska SY! Tänkte kanske, kanske se om jag hinner sy nåt åt mig själv också, men ska sy klart åtminstonde en annan pryl först...Så kika in här imorgon så blir det nog bild på det. =)
I midsommar hoppas jag att nån bjuder mig på riktig traditionell jordgubbstårta, sugen på det men orkar inte göra själv tror jag, haha! Smörgåstårta skulle också vara gott...

1 kommentar:

Anonym sa...

ååh nu blev man ju riktigt nyfiken om vad det är du sitter och knåpar med då=). men det blir väl som vanligt jättefint, hade önskat jag hade haft din förmåga!!

så kul att ni kommit på vad ni ska göra i midsommar,lät skönt att åka till stugan. hoppas ni får det riktigt skönt och att du får dig en jordgubbstårta;-).

kramizar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...