måndag 23 februari 2009

Tyg!

Jag har kommit in i en liten "Tradera-period" igen, men denna gången gäller det inte barnkläder, utan tyger och mönster! =)Budat hem dessa, längtar tills de dyker upp, trikå/jersey tyger alla 3 (syns inte på nedre bilden men det övre tyget där är krambjörnar bland molnen, tyckte det var ursött!): Kikar in lite titt som tätt för att se om det kommit några nya roliga. Detta damp ner i lådan idag, ett bomullstyg och 2 velourtyger:
Det här har jag köpt på Erikshjälpen, se om man kan sy nåt litet kul av det!
På tal om köpa så "upptäckte" M i förrgår att vi måste köpa nya vinterskor till Kiron, i större storlek. Detta faktum har jag påpekat för honom ett tag nu utan att få riktig respons, men när han själv får upptäcka det och skon är trång att få på, då funkar det. Så är det med mycket här hemma, jag kan gå och tjata och visa i affären att vi behöver verkligen detta, men icke. Så upptäcker han plötsligt själv en dag att vi ju visst behöver det... Karlar....=)
Måste oxå köpa lite större pyamasar till Kiron, växt ur flera nu.

Idag hade M pratat med förskolan och de kom överens om att Kiron ska vara på dagis 5 timmar 3 dagar/vecka istället, olika dagar beroende på hur jag jobbar. Funkar bra det, bra att de kan anpassa sådär också. Så imorgon och på onsdag är Kiron hemma från dagis, går igen torsdag fredag.

Nu har jag äntligen jobbat klart, helgen gick fort ändå. Jag har helgkänsla nu. Har varit sugen på pizza hela helgen...får se om det blir nåt sånt idag.

Imorgon ska vi ta en tur på stan tror jag, kika på bokrean bla. Tidigare år kunde vi ibland gå på rean när den öppnade på natten, men det skulle man aldrig orka nu, och dessutom tycker jag att man mindre ofta hittar nåt man VERKLIGEN vill ha nu!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...