måndag 21 augusti 2017

Murberget, strand och vandring till grotta!

Hallå! =) Här kommer en liten uppdatering från mig igen, från sista Juli och de första dagarna av Augusti (på tiden!).  Mattias och barnen har varit lediga, hans första arbetsdag var idag. Jag jobbade ju de första två veckorna av Augusti, har nyss haft 11 dagar ledigt igen.
Mattias och barnen har varit på stranden vi några tillfällen och lite annat, och han har också grejat mycket här hemma med vårt kök, snart klart nytt och fräscht ytskikt! 
Jag hann iallafall vara med på några utflykter med Theres och barnen på mina lediga stunder. =) 
En tur på Murberget med lekrummet...Tiril har lärt sig fläta i sommar, här var det bra övning! Tur att lekrummet fortfarande finns, och numer också café på övervåningen, mitt emot. 

En dag for vi ut på Svartvik några timmar! Barnen i vattnet i stort sett hela tiden, grävde ner sig i sanden och lekte järnet. Vi har även varit ut på Smitingen men jag fotade nog inget då. ;)  
Den 2/8 bestämde vi oss för att besöka grottorna i Smitingen. Vi gick över klipporna, vilket blev betydligt längre, något vi inte visste. Men en härlig vandring och ungarna var såå duktiga! Kändes i rumpan dagen efter kan jag lova! Äntligen framme vid "Lökgrottan". ;) Nån fler grotta orkade vi inte leta upp, alla trötta och jag skulle också hinna på jobbet, men den var kul att se ändå. 
Vi hade med oss lunch ut som vi åt i solen (varmt!) innan vi tog den kortare vägen hemåt igen. 

Mysigt med små utflykter runt om i närområdet, sånt man kan göra även om man jobbar vissa dagar! 
HÄR och HÄR har Theres skrivit om strand och utflykt! =) 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...