tisdag 25 juli 2017
Ugnsrostad kyckling med rotsaker och fetaost
Ugnsrostad kyckling med rotsaker och fetaost i långpanna
600 g kycklingfilé
4 morötter
10 potatisar
1 gul lök
4 msk rapsolja
2 msk kycklingfond
2 tomater
120 g fetaost tärnad
salt, peppar
Sätt ugnen på 200 grader.
Skala, klyfta och dela grönsakerna i jämna kuber ca 2x2 cm.
Blanda olja och fond i en skål och tillsätt kyckling och rotfrukter, blanda ordentligt.
Lägg allt på långpanna med bakplåtspapper. Rosta i ugnen ca 30-40 min.
De sista 5 minuterna, strö över tomater och tärnad fetaost, salta och peppra.
Servera med nån god kall sås. Jättegott!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar