torsdag 11 augusti 2016

Tripp söderut del 3! Fönebo camping!

Tredje och sista inlägget från vår semestertripp, nu blev det den lugna delen av trippen med idel slappning, sol och bad! 

TORSDAG 28/7
Ännu en god natts sömn i sköna sängar! =) Och en god frukost innan vi städade upp i rummet och packade oss iväg norrut. 
Sista resmålet; Fönebo Camping! Vi var ju där för tre år sen och har sen pratat varje år om att komma dit igen. Mysigaste campingläget vid Norra Dellens strand! Vi kom lagom till middagsdags, tog Älgfärsbiffar. Kolla portionerna! 

Vi bestämde spontant oss för att stanna två nätter istället för en (hade bokat en natt) eftersom det fanns stuga ledig ändå. =) 

Eftersom vi kom på eftermiddagen blåste det ganska rejält men 25 grader i vattnet, övriga familjen badade ändå men jag höll ställningarna på land. Rätt stora vågor! Vackra ställe! Jag och Mattias satt ute på kvällarna och spelade SkipBo och kort innan vi gick in och såg nåt på datorn. =) 
 FREDAG 29/7
Frukost i solen! Vi hade en galen fågel som störtdök mot oss precis utanför dörren, var väl det enda negativa. Stackarn hade väl ett bo i närheten. 

En hel dag med sol och bad, jättevarmt ute och varmt i vattnet, så jäkla nice. Vi åt lunch i stugan och middag på campingens restaurang så vi behövde inte åka nånstans.  Helt underbart badställe, väldigt långgrunt och stora fiskar som simmar runt en. =) När vi fått lite nog av sol satte vi oss i skuggan på restaurangen. 
Kvällsbad också såklart! 

LÖRDAG 30/7
Mer bad trots sämre väder, innan vi for hem efter lunch. 

På väg hem var vi både in på en loppis, och så kikade vi lite på Movikens masugn.


En kul resa, och barnen har redan börjat prata om att de vill åka till samma ställen igen! ;) 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Åhhh så många härliga semesterbilder!! Själva har vi inte gjort nåt i sommar egentligen då vi lagt alla pengar på kök och bröllop/dop.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...